Habertürk 03.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, sabırlı ve kararlı olmalarını sağlayacak enerjilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 03 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar 3 Mayıs saat 09:51 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay, finansal konularda sakin ve dingin bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcı olduğu gibi, sabırlı ve kararlı bir kişi profili çizmenizi de destekleyicidir. Hani şu Koç burcunun kendine has cesur tavrı vardır ya, Boğa burcundaki yeniay sayesinde Koçlar mantıklı, sağlamcı, maddesel dünyaya önem veren, tutumlu bir kişiye dönüşürler. Çünkü amacınız geleceğe güvenle bakmaktır.

Bu nedenle ister istemez dikkatli hareket eder ve yaş tahtaya ayak basmamaya, paranıza sahip çıkmaya başlarsınız. Çünkü anlarısınız ki, hayatın keyifli güzel yanlarının tadını çıkarmak için para son derece önemli bir güç. Bu gücü elde etmenin yolu ise, ancak ve ancak güvenli adımlar atmakla mümkün. Ben Boğa burcunda oluşacak bu yeniay döneminde serinkanlı hareket edeceğinizi, tutarlı bir kişi gibi kazancınızı risk altına almayacağınızı, sahip olduğunuz değerleri koruyacağınızı, karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirirken mantıklı davranacağınızı düşünüyorum. Özellikle iş veya özel ortaklıklarda, ilişkinizle alakalı mevzularda dengeli hareket etmekte, huzur ve güven için birbirinize karşı ılımlı davranmakta fayda var.

Yeniayın size maddi ve manevi anlamda şans, bereket, huzur ve güvence sağlaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER