Habertürk 31.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (31 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, geleceklerini garanti altına alma isteklerinin ön planda olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

KOÇ burcu 31 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (31 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar, Ay-Boğa burcu seyri devam etmekte. Geleceğimizi garanti altına almak ve toplum içinde güçlü görünmek isteğimiz yine ön planda. Kontrolümüz altında olan ve ne yolla elde edeceğimizi bildiğimiz her şey bugün bize huzur verir. Tam tersi bir durum ise gün boyu beynimizin içini kurcalar durur. Özellikle nakit değerler kıymet taşır. Geniş zamana yayılan sonu pek belli olmayan işlerden elde edeceğimiz gelirlerin bile hesabını yapabiliriz. Çünkü sonuçta bir umuttur. Boğa burcunda ilerleyen Ay günlerinde yaşamak için parayı nasıl kazanacağımız, kazanma gücümüz önemlidir. Bize ait olanın arkasında dururuz.

Saat 18:37-Çarşamba 02:56 arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında güvendiğiniz insanlarla bir arada olmak size huzur ve emniyet duygusu verir. Çünkü bu zaman diliminde itimat duygusu öndedir. Birine güvenmek ve onun bizi yanıltma ihtimalini olup olmadığını etraflıca düşünürüz. Herhangi bir problemle karşılaştığınızda bunu mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz faydalı olur. Tepki göstermek zamanı değildir. Bilakis aklı başında hareket ederek huzuru yakalayabiliriz.

Sizi kimsenin yanıltmaması, tedirgin etmemesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER