Habertürk 04.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, parasal konularda akıllı ve çıkarlarının farkında olmalarının son derece faydalı olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 04 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar, saat 20:10 olana dek Ay boşlukta kalacaktır. Parasal konularda sabırlı, akıllı ve çıkarlarınızın farkında olmanız son derece faydalıdır. Rutin işlerinizi her günkü gibi devam edebilirsiniz. Fakat maddi anlamda herhangi bir plan, proje veya harcama söz konusu olduğunda öncelikle durumu gözden geçirmeli, artı ve eksilerini iyice hesap etmeye çalışmalısınız. Ayın başı oluşu dolayısıyla ödemeniz gerekenler diğer yandan işlerinizi yoluna koyabilme anlamında enerjiniz düşük olduğundan tedbirli davranmanızda fayda vardır. Elinizdeki miktara göre hareket etmek veya risk almaktan uzak durmak doğru bir harekettir. Çünkü enerjiler tüm burçlar için öyle çok etkili gözükmemekte. Her şeyden önce tüm grup faaliyetleri veya yapılması gereken zorunlu işlerde ayakları yere sağlam basan projelerin içinde yer almanız gerekmektedir. İstikrarlı bir şekilde ilerlemenin yolu budur.

Boşluk saatlerinin ardından 20:10 itibariyle İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, yakın çevrenizle olan iletişiminizi güçlendiricidir. Paylaşımda bulunmaktan hoşlanabilirsiniz. Esnek düşünmeye, bulunduğunuz ortama göre hareket etmeye çalışabilir, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bir olayın her iki boyutunu görebilmeniz kolaydır.

Dikkatli, tedbirli, abartılı kararlardan uzak ılımlı bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER