Habertürk 05.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, sonuç elde edemedikleri konularda ilerleme kaydedeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 05 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar, Ay-İkizler burcu seyriyle başlayan gün boyunca dış dünya ile temasınız oldukça yoğun. Hedeflerinin peşinden koşmak isteyen kişi böyle bir enerjiyi arkasına destek güç alarak fırsatları yerinde kullanmaya çalışabilir. Duyguları şöyle geriye çekerek mantığın sesine kulak verdiğimizde her biri işin altından kalkabiliriz. Zihinsel açıdan çabuk öğrenmenizi, kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlayan bu enerji özgür yaklaşımlar içinde, sınırsızca hareket etmeniz açısından da sizi destekleyicidir. Ham gerçeğe ulaşabilmenizde oldukça işinize yarayacak olan bu enerji, sonuç elde edemediğiniz konularda ilerlemenizi sağlayıcıdır.

Saat 18:38 itibariyle Ay-Satürn arasında etkili olacak görünüm, fırsatları yerinde kullanabilme arzunuzu yükselticidir. Uzakta bulunan kişilerle haberleşebilir, bilgi toplamaya çalışabilirsiniz. Eğer bir yolculuk düşünüyorsanız planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Ailenizden birinin ziyaretinize geleceğini öğrenebilirsiniz. Başkalarına nasihatte bulunabilirsiniz veya sizi rahatsız eden bir konuda olgun hareket etmek zorunda olduğunuzu hissedebilirsiniz.

Güçlü bağlantılar kurabilmeniz, aktif bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER