Habertürk 06.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, başarılı işler çıkarabilmeleri için akıllıca yol alabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

KOÇ burcu 06 Haziran 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Sevgili Koçlar, dominant yanlarınızı kolaylıkla ortaya koyabilecek ve dikkati çekebilecek bir gündesiniz. Ay-Aslan burcu geçişi size bu kuvveti sunuyor. Bununla da kalmıyor. Saat 06:04 Merkür ile olan olumlu bağlantısı, gün boyu hem iletişim gücünüzü arttırıyor hem de başarılı işler çıkarabilmeniz için akıllıca yol almanızı destekliyor. Bugün yeni bir şey öğrenmek ve etrafınızdaki insanlarla kolayca bağlantılar kurmak zor olmasa gerek. Eğitim hayatında olanların, sanatla uğraşanların, bir çok kişiyle konuşarak yazışarak irtibatta bulunanların, satıcıların gayet olumlu bir gün geçirmesi mümkündür.

Saat 12:36 Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm partneriniz veya ortaklarınızla aranızdaki işbirliğini güçlü kılıyor. Her iki taraf da birbirine ne kadar ihtiyacı olduğunun farkında olduğu için anlayışlı davranabilir. Sen şu konuda üstünsün, ben de bu konuda. İlişkimizin ve işbirliğimizin selameti için el ele verebiliriz. İşte bu bakış açısı taraflar arasında sinerji oluşturabilir.

21:48 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm, egonun yükselişini sağladığı gibi, kişisel stilinize uygun seçimlerde bulunmanız anlamında da destekleyicidir. Gecenin ilerleyen saatlerinde hem dünya ile hem de kendinizle barışık hale geldiğiniz için keyfinize doyum olmaz doğrusu.

Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER