Habertürk 06.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, ilişkileri ile alakalı konularda akıllıca düşünmenin önemli olduğu söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 06 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar saat 07:09 itibariyle Venüs ile olumlu görünüm yapacak olan Ay etkisi altında etrafınızla olan her türlü ilişkinizde sözel hakimiyetiniz gayet yüksektir. Saat 08:49 itibariyle Merkürle olumlu bir görünüm yapacak Ay, ilgi alanınıza giren konularda veri toplamak, araştırmalar yapmak açısından gayet olumludur. Sıradan işler veya basit şeylerle uğraşmak bugün size göre değildir. Her şeyde belli bir kalite aramanız nedeniyle, bulduklarınızdan tam anlamıyla tatmin olmanız zordur.

Saat 17:29 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki görünüm, ilişkinizle alakalı mevzular üzerinde akıllıca düşünmenin önemini gösteriyor. Ayrıca yenilik anlamında ortaya koymak istediğiniz işler hakkında bağlantıya geçmenin vaktidir. Saat 23:12-Cumartesi 05:31 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi, gecenin ilerleyen saatlerine denk gelse de, geçmiş meselelerden ziyade bugünü merkez alarak düşünmeniz sizi yaşanabilecek stresten korur.

Umduğunuzdan daha güzel ve aşk dolu bir gün diliyorum.

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER