Habertürk 06.02.2011

Koç burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, hem gelecekten şüphe etmeyeceklerini hem de sorunlarını kolaylıkla çözerek hedeflerine ulaşacaklarını söylüyor.

Koç burcu 06 Şubat 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Sevgili Koçlar Pazar günümüz yoğun enerjilere ev sahipliği yapmakta. Saat 08:40 itibariyle Güneş-Satürn arasında oluşan olumlu görünüm, hedeflerimizi sağlam temeller üzerinde inşa etme arzumuzun göstergesi. Satürn geri hareketini sürdürdüğü için, iş ortaklığı ve özel hayatınızla alakalı konularda anlaşmaya varabilmek, bilinçli gözden geçirmelerde bulunmak olumlu görünüm sayesinde kolaylaşıyor. Saat 19:15 itibariyle Mars-Satürn arasında gerçekleşecek görünüm, mücadele gücünüzün yükselişi anlamına geldiği gibi, amaçlarınızı elde edebilmeniz için size dayanıklılık sunmaktadır. Egemenlik, mukavemet ve tahammül üst seviyede olduğu zaman, kişi hem gelecekten şüphe etmez hem de sorunlarını kolaylıkla çözerek hedefine ulaşır.

Saat 21:14-pazartesi 00:46 arasında boşlukta kalacaktır. Bu uzun saatler boyunca önümüzdeki haftanın yoğun iş temposuna hazırlanmak için dinlenmek, kendinizi rahatlatmak gerekir. Saat 21:39 itibariyle Venüs-Jüpiter arasındaki mücadeleci görünüm, toplumsal ve mesleki alandaki ilişkileriniz konusunda kendi isteklerinize olan düşkünlüğünüzün işaretidir. Kişi böyle bir yansıma altında durumları kendi bakış açısıyla ele alır ve rakipleri karşısında güçlü olmak ister. Ancak Ay boşlukta olduğundan önemli kararlar vermeden önce iyi düşünmek faydalıdır.

Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle. Her şey sizin için en güzel şekilde gerçekleşsin.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER