Habertürk 07.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, başarılı girişimlerde bulunabilmeleri için ne istediklerini tam olarak bilmeleri gerektiğini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

KOÇ burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Koçlar gün boyu etkili olacak Ay-Mars ve Ay-Venüs zorlu görünümü altında, parasal konular üzerinde risk faktörünü devre dışı bırakmadan hareket etmeniz ve ilişki kurmanız gerektiğinin göstergesidir. Başarısız girişimlerin önüne geçilmesinin yolu, kişinin ne yapmak istediğini bilmesiyle mümkündür. İşte o zaman insan, doğru ve yerinde kararlar alabilir. Çünkü bugün aşırı hırs bize yanlışlar yaptırabilir.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Aşk hayatınızla ilgili konularda bazı durumlar sizi rahatsız edebilir veya tam tersine genel olarak herşeyi iyimser bir şekilde ele almanız mümkündür. Oysaki boşluk etkisi altında gerçekçi düşünmek ve hareket etmek faydalıdır.

Saat 22:33 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında kişisel bakımınız, sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Detaylı düşünmek, titizlik göstermek, hatta bazı meseleleri gereğinden fazla gözünüzde büyütmek mümkündür.

Saat 23:40 itibariyle başlayacak ve birkaç gün boyunca etkisini hissedeceğimiz Merkür-Satürn görünümü, eşiniz, sevgiliniz veya iş ortağınızı, sağlamlık ve güvenlik anlamında gözden geçirmeniz demektir. Burada sizin için asıl önemli nokta, karşınızdaki kişinin dürüstlüğü ve sizde olumlu bir izlenim uyandırmasıdır. Aynı şekilde hayatınızı birlikte paylaşacağınız veya paylaşmakta olduğunuz kişinin pasif ve başkalarının etkisi altında kalan, biri olması sizin açınızdan rahatsız edicidir.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER