Habertürk 07.04.2011

Koç burcu günlük yorumu (7 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, ailevi ve duygusal konularda onlara hayır denmesinin pek mümkün olmayacağını söylüyor.

Koç burcu 07 Nisan 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (7 Nisan 2011)

Sevgili Koçlar saat 14:21 olana dek devam edecek Ay boşluk etkisi altında Perşembe gününe adım atmaktayız. Bu durumda maddi ve manevi değerlerinizi ilgilendiren konularda, kendi bildiğiniz ve inandığınız şekilde hareket etmek, ani kararlar vermek pek doğru olmayabilir.

Saat 14:21 sonrası Ay İkizler burcunda ilerlemeye başladığında sabahki durgunluk yavaş yavaş yerini, iletişim ve haberleşme trafiğine bırakır.

Etrafınızla olan bağlantınız yoğunlaşır. Sanki herşey bu saatin içine sıkışmış gibidir. Boşluktaki saatlerde bir türlü halledemediğiniz işlerinizi bu enerjinin desteğiyle kolaylıkla halledebilirsiniz. Ancak saat 14:31 sonrası enerjiler özellikle Ay-Neptün arasındaki zorlu görünüm, başkalarıyla koordine halinde yapacağınız işlerle ilgili mevzularda dikkatli olmayı gerektiricidir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay yöneticiniz Mars ile olumlu bir görünüm yaptığında aktif hale gelmeye, isteklerinizi öne sürmeye başlarsınız. Özellikle ailevi ve duygusal meselelerde hakimiyet elinizde olduğu için çevrenizdeki kişilerin size hayır demesi pek mümkün değildir.

Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER