Habertürk 08.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, onları ilgilendiren konularda derinlemesine araştırma yapacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

KOÇ burcu 08 Haziran 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Sevgili Koçlar yeni gün, Başak burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji, öncelikle iç dünyanızda ve eviniz sınırları içindeki düzenlemeler, yapmayı düşündüğünüz işlerle ilgili size destek veriyor. Bakım, onarım, yeni bir yere taşınma, restorasyon işleri için uygun bir gün. Ayrıca mükemmeli arayan ruhunuz, bugünkü enerjiler sayesinde sizin için neyin doğru ve neyin önemli olduğunu sezgisel olarak anlamanızı sağlayıcıdır.

Saat 10:03 itibariyle Ay-Pluto arasında oluşacak görünüm, iş hayatınız veya günlük aktiviteleriniz, sağlığınız, sizi ilgilendiren önemli konularda derinlemesine araştırmada bulunmanızı sağlıyor. Bilinmeyen veya belirsizlik içeren durumları çözüme kavuşturmanız için sizi itekliyor.

Saat 19:31 itibariyle Ay-Merkür zorlu görünümü devreye giriyor. Bu etki altında doğruyu bulmaya çalışan ve hayatını hakikat temeline oturtan bireyin yanlışa izin vermesi, yanlış seçimde bulunması tabii ki mümkün değildir. Aksine sağlığına, alışkanlıklarına dikkat eder. İşine geldiği gibi kararlar almaz, bilakis dış dünyaya bakar, etrafı gözlemler, ham bilgiyi süzer ve ona göre –evet benim için doğrusu bu olmalı diyerek ilerler. İşte bu görünüm, bize mantıklı hareket etmenin öneminden söz ediyor.

Güneşin ışığı, yüreğinizdeki tüm sıkıntıları alıp götürsün. Güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER