Habertürk 08.03.2011

Koç burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, yaratıcılık ve cesaretlerini ortaya koyabileceklerini söylüyor.

Koç burcu 08 Mart 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Sevgili Koçlar, burcunuzda ilerlemesi devam etmekte olan Ay, yaratıcılığınızı ve cesaretinizi ortaya koyabilmenizi sağlayıcıdır. Hem başkalarına örnek olabilir hem de kendiniz için en doğru olanı tespit edebilirsiniz. Kendinize ve yapacaklarınıza olan inancınız gündüz saatlerinde oldukça yüksek. Yeni projeleriniz üzerinde çalışabilirsiniz.

Saat 17:24 itibariyle Kuzey düğüm noktasıyla uyumlu bir görünüm yapacak olan Ay, sınırlarınızı aşabilme anlamında destekleyicidir. Akademik konularda ilerlemeniz adına yardımcınızdır. Yeni düşüncelerinizi farklı bir platformda sergilemenizi sağlar. Paylaştıkça daha fazla geliştiğinizi hissedebilirsiniz.

Saat 18:03-19:52 arasında boşlukta olacak Ay, yakın çevrenizle olan temasınızda duyarlılık yaratabilir. İnsanlarla iletişimde bulunurken, bir yandan da içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilir, neleri arzu ettiğinizi ve geldiğiniz noktayı, önünüzde yapılacak işleri düşünebilirsiniz. Bütün bu gözden geçirişte eksiklerinizi saptamanız ve kendinizi sorgulamanız mümkündür. Bu sorgulama bildiğimiz manada, yerme veya kendinizi suçlama tarzı olmayacağı kesindir. Sadece daha ileri gidebilmek adına düzeltilmesi gerekenlerin tespitidir.
Saat 19:52 itibariyle parasal alanda etkili olacak Ay, doğal olarak para ve onun sağladığı güvence duygusunu yükseltiyor. 23:42 Ay-Chiron olumlu görünümü, sizi dar bir alanda hapsetmeye çalışan korkularınızdan arındırıyor. Huzurlu bir dünyada yaşama arzunuz bu etki altında yoğunlaşıyor. Böylece günü sakin ve ılımlı bir şekilde bitirmeniz mümkün hale geliyor.

Tüm Dünya Kadınlarının bu özel ve anlamlı gününü yürekten sevgilerimle kutluyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER