Habertürk 08.04.2011

Koç burcu günlük yorumu (8 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, partnerleri ya da iş ortakları ile aralarındaki pürüzleri gidermenin kolay olacağını söylüyor.

Koç burcu 08 Nisan 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (8 Nisan 2011)

Sevgili Koçlar Cuma günümüz İkizler burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. İletişimde bulunma arzunuzun yoğun olduğu bugün, ön yargılardan uzak bir şekilde etrafınızla temasa geçmeniz mümkündür. Bilgilenmek, bildiğini başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanların sizden yarar görmelerini sağlar.

Saat 16:40 itibariyle Ay-Satürn olumlu görünümü sayesinde aranızda sorun olan partnerinizle iş ortağınızla kısaca size muhalif olan kişilerle aranızdaki pürüzleri gidermek kolaydır. Ancak burada dikkat edeceğiniz husus duvarları yıkmak değil, bilakis tamir etmeye çalışmaktır. Genel olarak böyle bir etki altında insan ciddi niyetle düşündüğünde, olayları olgunlukla ele aldığında problemler gayet kolay çözüme kavuşur. Saat 19:21 Ay-Venüs arasındaki görünüm ruhumuzdaki güzellikleri dile dökmemizi sağlıyor. Ancak bu dile döküşte bir miktar sitem bulunması mümkündür. Yani kişi daha güzel bir ilişki yaşamak, daha güzel bir dünyada nefes almak istediğini sözle ve davranışlarıyla belli etmeye çalışır. Saat 23:20 Ay-Jüpiter arasındaki görünüm sizleri rahatlatıcı ve gecenin ilerleyen saatlerini özgüvenli bir şekilde geçirmenizi destekleyicidir.

Hayırlı, bereketli ve güzellikler içinde bir Cuma günü geçirmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER