Habertürk 08.02.2011

Koç burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, sanki hiç düzelmeyecek gibi duran sıkıntılarla yüzleşip kabullendikleri zaman şifaya kavuşabileceklerini söylüyor.

Koç burcu 08 Şubat 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Sevgili Koçlar burcunuz üzerinde etkili olmayı sürdüren Ay, sizi dış dünyada yine enerjik ve cesur kılmakta. Gün içinde karşılaşacağınız durumlarda kendinizi gayet güçlü bir şekilde savunabilir ve yanlış olana tepki gösterebilirsiniz. Bunun nedeni haksızlığa gelemeyişiniz ve kendinize ait olanı koruma dürtünüzdür. Belki kimileri tarafından fazla cesur hatta gergin biri olarak görülebilirsiniz. Ancak burada önemli olan sizin ne düşündüğünüzdür. Çünkü içinizden geldiği gibi davranmadığınızda kendinizi rahat ve mutlu hissetmeniz mümkün değildir.

Günün bana göre en etkili enerjisi, şifacı Chironun Balık burcunda başlayan seyridir. Bu geçiş 18 Şubat 2019 yılına kadar sürecektir. İşin ilginç yanı, Chiron en uzun seyrini Balık burcunda gerçekleştirir ve bu geçiş bizlere nasip olmuştur. Buradaki ders şudur. İnsan hayatın anlamını idrak etmeyi öğrenmeli, yaşanılan acı tecrübelerin bize kattığı derslerin farkında olmalı ve her şeye rağmen kendi yaralarını sarabilecek güce sahip olduğunu bilmeli. Gelelim siz Koçlar açısından etkilerine. Chiron öncelikle bilinçaltınızda sizi rahatsız eden, üzen pek çok acı deneyimin sizin hayatınızdaki anlamını çözümlemenizi, bunlarla yüzleşmenizi sağlayıcıdır. Bu ister bir aşk yarası, ister bir sağlık problemi, gizli bir ilişki, sır veya geçmişte yaşanmış travmatik bir şok olsun fark etmez. Burada önemli olan, sanki hiç düzelmeyecek ve tedavisi mümkün değilmiş gibi duran sıkıntılarla yüzleştiğiniz, onları kabullendiğiniz zaman şifaya kavuşacağınızı bilmenizdir. Ruhsal açıdan sizi güçlendirecek olan Chiron deyim yerindeyse yaranıza parmak basarak, nereyi tedavi etmeniz ve ona merhem bulmanızı sağlayabilir. Unutmayalım ki, reddettiğimiz, bastırdığımız her şey, başka bir şekilde hayatımız üzerinde etkili olmayı sürdürür. Bütün bunlardan kurtulmanın yolu, onları inkar etmek yerine kabul edecek kadar cesur davranmakla mümkündür.

Yaralarınızın şifa bulması ve günü güzellikler içinde geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER