Habertürk 09.06.2011

Koç burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, etraflarındaki dünya ile olan irtibatlarının hızlanacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

KOÇ burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Koçlar, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Venüs-İkizler burcu seyri genel anlamıyla etrafınızdaki dünya ile olan irtibatınızı hızlandırıyor. Kültürel yönde paylaşımlarda bulunmanız, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz yeni insanlarla tanışmanız yönünde destekleyici. Hatta bir çocuk gibi özgür hareket edebilir, aklınıza geldiği gibi konuşabilirsiniz. İlişkisi sağlam bir temel üzerine kurulmuş çiftler bu dönemde konuşmak, paylaşımda bulunmak, birlikte eğlenmek, gezmek, farklı yerler görmek isteyebilirler. Tatil programınızı bütçenize göre ayarlayabilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu bu dönemde birbirinizin eğlenceli yönlerini yeniden keşfedebilir, dönemi keyifli geçirebilirsiniz.

-İlişkisinde sorunu olanların iletişim ve fikir alışverişinde bulunmayı mutlaka öne almaları gerekiyor. Tarafsız bir gözle olayları incelemeniz halinde her türlü güçlüğün altından kalkabilirsiniz.

-İlişkisi olmayanlar açısından bu dönemi değerlendirirsek, genel olarak sorunsuz, eğlenceli bir aşk tam size göredir. Bu dönemde karşınıza çıkacak kişiyi iyice incelemenizi öneriyorum. Çünkü hayatında bir başkasının bulunması veya evli olma ihtimali bulunabilir. Partneriyle sorunlu bir dönem geçirdiğinden dolayı bir arayış içinde olabilir. Bu etki altında başlayan bir ilişkinin uzun ömürlü olacağını söylemek zordur. Ancak her iki kişinin de doğum haritalarında etkili bir transit dönem yaşanıyorsa ve eşleşim uyumunuz yüksekse tabii ki durum değişir. Bu uzun bir ilişkinin ilk startı anlamına gelebilir.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER