Habertürk 09.05.2011

Koç burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su koçlara bugün, karşı cins üzerindeki etkinliklerinin farkında olacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Koç burcu 09 Mayıs 2011 yorumu

Koç burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 09:52 itibariyle Ay-Mars arasında oluşacak zorlu görünümle başlayacak ve ardından saat 12:35 olana dek Ay boşlukta kalacak. Bu saat dilimi içinde özellikle ailenizle olan ilişkiniz, evinizle alakalı konularda ve çevrenizle olan ilişkinizde kontrolü ele geçirme ve isteklerinizi elde etme tavrınızı dengede tutmanız gerekmektedir. Fakat boşluktaki Ay etkisi altında mücadelemizde arzu ettiğimiz sonuca ulaşmamız kolay olmayabilir.

Saat 12:35 itibariyle Aslan burcunda ilerlemeye başlayan Ay, günün geri kalanını güzellik duyguları içinde karşılamanızı sağlayıcıdır. Böyle bir etki altında insan, karşı cins üzerindeki etkinliğinin farkındadır ve bunu yüreğinin içinde hisseder. Çaba sarfetmeden kendini en iyi şekilde ifade edebilme lüksüne sahip olur.

Saat 18:44 itibariyle Merkür ve Venüs sizin burcunuz üzerinde kavuşum yapıyor. Konuşmalarınızla ve çevrenizdeki insanlarla olan irtibatınızda isteklerinizin mutlak kabulünden yana tavır içinde olabilirsiniz. Kişisel kimliğiniz açısından yeni başlangıçlarda bulunma arzunuz yoğunlaşabilir. Fikirlerinizi ortaya koyarken başkalarının ne düşündüğünden ziyade, kendi hissettikleriniz çok daha önemlidir. Cesaretiniz fazlasıyla ön plandadır. Özellikle etrafınızdaki insanlarla bağlantı kurarken, bağımsız ve egonuzu ön planda tutacak şekilde hareket edebilirsiniz. Popülerliğiniz yüksek olduğu için insanları etkilemeniz gayet kolaydır. Fazla çabalamadan isteklerinizi yapmalarını sağlayabilirsiniz. Ancak her ne olursa olsun, gerçekçi düşünmek ve temkinli, akıllı bir şekilde ilerlemek yararlıdır.

Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER