Habertürk 01.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, kovalara acil kararlar vermeden diğer yöntemleri, seçenekleri gözden geçirmenin yararlı olabileceğini söylüyor.

Kova burcu 01 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar, Ay-Oğlak burcu etkisinin son günündeyiz. Bugün başkalarını yargılamadan, baskı kurmaya kalkışmadan, çatışmadan hareket etmeye çalışmanın günlük aktivitede önemi büyük. Birlikte çalıştığınız insanlarla aranızda ister istemez rekabetin getirdiği tatsızlıklar yaşanabilir. Siz ne olursa olsun, altında kimsenin etkisi altında kalmadan işlerinizi bitirmeye çalışınız. Sizi takdir etmeseler de, hatta sizin hakkınızda kapalı kapılar ardında konuşmalar geçse de aldırmayınız. Kendinize olan güveninizi asla kaybetmeyiniz. Günlük aktivitede, sosyal kimliğiniz, kimsede bulunmayan ışığınız ve zengin fikirlerinizle kendinizi gayet olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Saat 18:41 itibariyle Ay-Merkür kavuşum etkisi altında, özellikle iş, sağlık ve ilişkinizle alakalı konular üzerinde ciddiyetle durabilirsiniz. Ancak acil kararlar vermeden diğer yöntemleri, seçenekleri gözden geçirmek yararlı olabilir. Bazen aradığımızı uzakta sanırız. Oysaki çok yakınımızda olabilir. Saat 21:31-Çarşamba 01:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde gün boyu yaşananları sakince ele alarak, ne tür bir yol izlemeniz gerektiğine karar verilebilirsiniz. Zaten Çarşamba gününden itibaren kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz enerjiye sahip olacaksınız.

Şubat ayındaki tüm enerjilerin, sizlere huzur, güvenlik, aşk ve sağlık getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER