Habertürk 10.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (10 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, aşk ve parasal konularda birden fazla seçenek varsa mutlaka dikkatli olmalarını öneriyor.

KOVA burcu 10 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (10 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar Cuma günümüz önemli bir enerjinin etkisi altında başlıyor. Saat 11:24 itibariyle Venüs-Neptün arasında oluşan ve dikkatli olmayı gerektiren görünüm, sanatsal ve mistik konular aracılığıyla para kazanma anlamında gayet olumludur. Ne de olsa bunlar soyut konulardır ve genellikle yaratıcılıkla alakalı mevzularda kişiye ilham gücü ve görünmeyeni keşfetme kuvveti sunar. Ancak konu, aşk ve parasal mevzularda ise tabii ki aynı anda birden fazla seçenek karşısında kişinin mutlaka dikkatli ve tedbirli olması şarttır.

Böylece ileride maddiyatla ilgili meselelerde hayal kırıklığı yaratabilecek durumların önüne geçilmiş olur. Ayrıca kumar, spekülatif konular, borsa, şans oyunları, eğlenceye düşkünlük, birden fazla kişiyle aşk yaşama arzusunun kafanıza karıştırmasına izin vermemek lazımdır. Aynı şekilde çocuklarınızla ilgili meselelerde bütçeniz sınırları çerçevesinde düşünmeniz iyi olur. insan tabi ki her şeyin en iyisi olsun istiyor. O zaman bize düşen en iyiyi saptamak için akıllı olmaktır.

Yüzünüzden gülücük, yüreğinizden huzur hiç eksik olmasın. Yanılgısız, sıkıntısız bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER