Habertürk 10.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, ilişki ve partnerleri ile ilgili konularda mantıklı ve ılımlı olmalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 10 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar, Ay-Aslan burcu etkinliği altında başlamaktasınız. Bu enerji, ilişkinizin ve partnerinizin hayatınızdaki önemini, beraberliğinizde sorun çıkaran meseleleri, birbirinizden beklentilerinizi ve hepsinden önemlisi ilişkinin ortak sorumlulukları üzerinde her iki tarafın da bilinçli bir şekilde kendisini gözden geçirmesi anlamı taşımaktadır. Bunu düşünürken sen ve ben demek yerine biz diyebiliyorsanız, siz ilişkinize sahip çıkıyor, kaybetmek istemiyorsunuz demektir. Eğer karşı taraf her konuda –illa ben diyorsa o zaman ılımlı bir şekilde uyarıda bulunmakta fayda var.

Saat 23:33 itibariyle Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında beraberliğinizle ilgili konularda anlaşmaya gönüllü olmanız gerekebilir. Partnerinizin duygularıyla, sizin düşünceleriniz arasındaki farklılıklar konusunda mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirseniz günü gayet keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Tam tersi bir durumda ise anlaşmazlıklar, ufak tefek konularda atışmalar meydana gelebilir. Objektif düşüncenin daha fazla hakim olacağı bugün, karşıt fikirlere bakış açınız çok daha ılımlı olmalıdır.

Güneşin ışıkları altında güç kazanmanız ve parıldamanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER