Habertürk 10.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (10 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, ailevi ilişkiler, kişisel gelişim, sırlar ve geçmişte yaşananların bıraktığı izleri ciddi manada düşüneceklerini vurguluyor.

Kova burcu 10 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (10 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar Perşembe günümüz Ay-Boğa burcu seyir etkinliğiyle başlıyor. İç dünyamızdaki huzur arayışı, kendinizi güvende hissetme ihtiyacı ister istemez yüreğimizde büyüyor. Sınırlarınız dahilinde elinizdeki olanaklar nispetince mutlu olmaya çalıştığınızı biliyorum. Bir çok eksiğiniz var bunu da inkar edemeyiz. Hatta bazı şeyler umduğumuz gibi gitmiyor. Ancak şu var ki Ay-Boğa burcu seyir geçişlerinde öfkenin bize hayrı değil ancak zararı olabilir. Günün bir başka önemli enerjisi, saat 03:51 itibariyle gerçekleşecek Venüs ve Pluto gezegenlerinin kavuşumudur.

Bu kavuşum ailevi ilişkiler, kişisel gelişim, sırlarınız ve geçmişte yaşananların üzerinde bıraktığı izleri ciddi manada düşünmenizi sağlıyor hatta bizi dikkatli olmaya çağırıyor. Eğer amacımız doğru bir karar vermekse, içinde bulunduğunuz durumu çok iyi analiz etmeniz lazım. Gerçekler kimi zaman insanı yorar. Kafamızın içinde hayal ettiklerimiz dış dünyada karşılık bulmadığında hayıflanırız, huzursuzlaşır ve kaderi suçlarız. Oysaki her karanlığın ardından nasıl Güneş doğuyorsa, bu zorluklar da yakın bir zamanda sona erecektir. Yeter ki, biz pes etmeyelim ve korkularımızın aklımızı bulanıklaştırmasına fırsat vermeyelim.

Her karanlığın aydınlık bir sabahı vardır. Güneşin ışıkları altında umutlarınızın yükselmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER