Habertürk 11.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, sorunlu ilişkilerde her iki tarafın da sorunları çözmek için istekli olabileceğini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 11 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar saat 10:03 itibariyle Mars-Boğa burcunda seyrine başlıyor. 21 Haziran tarihine kadar etkili olacak bu dönemde, mesleki konularda home ofis tarzı çalışma şeklini veya size aşina gelen ve kalıcılığı olan bir ortamda çalışmayı tercih etmeniz anlamına da gelmektedir. Burada belli bir zamanın geçmesi ve tasarlanan işin olgunlaşması lazımdır. Yani işinizde uzmanlaşmanız için veya işinizden gelir elde edebilmeniz için, bir müddet bildik bir ortamda (eviniz v.b) çalışmanız lazımdır. İş hayatınızla ilgili her türlü mevzuda, gerek duygusal ve gerekse maddi açıdan güvenceye fazlasıyla ihtiyaç duyabileceğiniz bu süreçte, güçlü ve sabırlı olmanız son derece önemlidir. Böyle durumlarda kişinin inancı, onu her türlü zorluk karşısında koruyabilir. O zaman benim de önerim, hangi yol ayrımında olursanız olun veya neye karar vermişseniz asla yılmadan, olumsuz düşünmeden ilerlemeniz, emek sarfetmenizdir. Kaldı ki Mars ve 16 Mayıs sonrası Venüsün de Boğa burcunda ilerliyor oluşu, sizi hem ruhsal açıdan hem de maddi anlamda rahata kavuşmanız yönünde destekleyebilir. Yani yeni bir iş kararı alabilir, bazılarınız ev içinde yeteneklerini değerlendirmeye kalkışabilir. Bu süreçte verimlilik olgusu gayet değerlidir. Oturup düşündüğünüzde şu an varmaya çalıştığınız yolun sonunda gerçekten rahat edeceğinize inanıyorsanız, o zaman kendinizi boş yere tedirgin etmeyiniz. Yanlış bir seçim yaptığınızı düşünüyorsanız, tekrar kendinizi gözden geçiriniz. Doğanızda bulunan yenilik ve sıradışılık gücünüz açığa çıkarın. Gerisi zincir halkaları gibi birbirine bağlanacak ve başarı kendiliğinden size doğru gelecektir. Bu tarihler arasında dikkat edilmesi gereken bir başka nokta, ayağınızı sağlam olarak yere basmaktır. Fakat bir daha kaldırmayacak şekilde değil. Yani her adım bir başka adımı takip etmeli ve ileriye doğru gidilmelidir. Eğer sağlam olsun diye bastığınız yerde beklemeye devam ederseniz, zaman kaybetmiş olursunuz. Bunun ince ayarını mutlaka yapmalısınız. Benim bu etkiler altında size önerim, derin bir şekilde kendinizi gözden geçirerek, işin kolayına kaçmadan, gerekli dönüşümü gerçekleştirmenizdir. 12, 18, 20, 23 Mayıs tarihleri gayet olumlu.

Saat 17:42 Venüs-Jüpiter ve ardından saat 22:57 Merkür-Jüpiter Koç burcunda kavuşuyor. Şimdi bütün bunları toparladığımızda bugün her iki taraf da sorunları çözebilmek istekli olabilirler. Eğer gerçekten sevgi devam ediyorsa bir araya gelerek geçmişe bir sünger çekebilirsiniz. Fakat böyle bir durum yoksa kim araya girerse girsin problemler giderilmeyebilir. Aslında burada çocukça hareketler ve gereksiz yere büyütülen konular yüzünden sorun çıkmaktadır. Bunu her iki kişinin de görmesi lazımdır. Tabii ki bütün Kovalar günü bu şekilde geçirmeyebilir. Kimileriniz için günün anlamı, yeni bir iş ortaklığının işaretidir. Bazılarınız için yeni bir aşkın işaretidir. Bir kısım kişiler için evlilik, iş veya herhangi bir konuda atılacak önemli bir imzanın göstergesidir. Önemli insanlarla bağlantıya geçmek veya ilişkinizi yakın çevrenizle paylaşmak böyle bir kavuşum altında gerçekleşebilir. Yolculuk için favori bir görünümdür.

Bereketiniz, aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konulardaki olumlu gelişmeler için bugün bir dilekte bulunmayı unutmayınız.

Her ne isteğiniz varsa gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER