Habertürk 11.04.2011

Kova burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, bireysel hareket etmek isteseler de şartlara uymak zorunda kalabileceklerini söylüyor.

Kova burcu 11 Nisan 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Sevgili Kovalar yeni hafta Ay-Yengeç burcu etkisi altında başlıyor. Prensip sahibi birey olarak başarıyı son derece önem verdiğinizi biliyorum. Ancak bazen oyunu kuralına göre oynayarak ortam şartlarına göre hareket etmek gerekir. İster sağlığınız ister iş isterse zorunluluklar kimi zaman bizi hassasiyet içinde düşünmeye sevk eder. Sanki her şey bize karşıymış gibi düşünürüz. Oysaki insan öylesine güçlüdür ki, kendi kendini yenileyerek hayatını kotarabilir.

Saat 15:05 itibariyle Güneş-Ay arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında, geçtiğimiz 3 Nisan tarihinden bu yana yaşanan gelişmeler veya verdiğiniz kararlar dış dünyada test edilir. Bu testten amaç, şu andaki durumunuzu net olarak görmek içindir. Kimlerle nasıl bir ilişki kurdunuz, çevrenizle alakalı ne gibi değişimler yaşadınız, amaçlarınız konusunda ne gibi ilerlemeler kaydettiniz bugün şöyle etraflıca düşünmenizde fayda vardır. Tabii ki burada iş hayatı ve zorunluluklarınız öne çıkıyor. Yani her ne kadar bireysel hareket etmek isteseniz de, şartlara uymak zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir durumda özellikle saat 15:05-Salı 06:37 arasında soğukkanlı hareket etmekte fayda var.

Saat 23:41 itibariyle istek gücümüzün bir numaralı işaretçisi Mars ile dönüşümün belirteci Pluto arasında mücadeleci bir görünüm oluşacak. Bu görünüm, sizin dışınızda cereyan edebilecek durumlar karşısında bilinçli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Bunu yaptığınızda öylesine büyük güç elde edebilirsiniz ki, engeller gözünüzün önünde minicik hale gelir. Yeter ki, kendinize hakim olmayı bilin.

Sakin bir su gibi sessizce akıp gideceğimiz bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER