Habertürk 12.03.2011

Kova burcu günlük yorumu (12 Mart 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, yakınları ile olan ilişkilerinde her zamankinden daha serbest kalmak isteyebileceklerini söylüyor.

Kova burcu 12 Mart 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (12 Mart 2011)

Sevgili Kovalar, 12 Mart-10 Temmuz tarihleri arasında Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Uranüsün size sağlayacağı güce yabancı değilsiniz. Çünkü o sizin öz yöneticiniz. Bu nedenle siz daima değişim, yenilenme ve özgürlük aşığı kişilersiniz. Sürüye baş kaldırmaya açık olan Kovalar, şimdi Uranüsün ateşli enerjisi sayesinde gündelik yaşamlarında, yakınlarıyla olan ilişkilerinde her zamankine oranla çok daha serbest olmayı, birilerine uymak yerine, kendilerine göre hayatlarını şekillendirmeyi başarabilecekler. Çevrenizde meydana gelen değişimler size yenilik anlamında rehberlik edebilir. Artık bir noktada sabit bir şekilde kalmak yerine her an hareket halinde olmayı, iletişim gücünüzden yararlanarak hızlı bağlantılarda bulunmayı öğrenebilirsiniz. Teknolojinin tüm nimetlerinden işinizde yararlanabilirsiniz. Eğitim hayatını sürdürenler hızlı ve aktif bir şekilde öğrenebilirler. Özellikle klasik eğitim sistemleri içinde rahat etmediğiniz daha modern teknolojilerden yararlanarak bilgi sahibi olmayı isteyebilirsiniz. Ben, Kova burcu evlatlarınıza eğer olanağınız varsa özel bir eğitim aldırmanızı öneriyorum.

Bu çocuklar çok hızlı bir şekilde öğrenmeye açıklar ancak denetlenmeye gelemiyorlar. Bu dönemde doğan Kova burcu çocuklarının muhteşem bir zekaya sahip, küçük yaşlarda okumayı söken, yabancı dil, yenilik ve gelişim konusunda fazlasıyla istekli olacaklarını düşünüyorum. Eğitim sektöründe çalışan kişilerin de aynı şekilde yeni teknikleri öğrenmeye ve bilgilerini genişletmeye ihtiyaçları var. Yetiştireceğiniz çocukların çok zeki olduklarını biliniz. Ayrıca bu dönemde özel okullarda görev almayı tercih edeceğinizi düşünebiliriz. Haberleşme, elektrik elektronik, bilgisayar, internet olmazsa olmazlar arasına giriyor. Bazılarınız bir takım nedenler yüzünden eğitiminize ara vermiş iseniz, bu dönemde tekrar okula başlamanız mümkün. İnternet yoluyla eğitim yaygınlaşabilir. Fikir, zeka ve düşünce kapasitesinin artışı sayesinde çevrenizdeki olaylara bakış açınız değişebilir. Bilgiyi yerinde ve deneyerek öğrenme, ilginç alanlarda eğitim görme dönemi başlıyor diyebiliriz. İş hayatında olanlar artık masa başı, dokuz altı iş yerine hareketli ve özgür olabilecekleri görevleri tercih edebilirler. Kısaca Uranüsün hayatınıza getireceği yeniliklere, hıza ve aktivitelere şimdiden kendinizi hazırlasanız iyi olur kanaatindeyim.

Hayatınızdaki yenilikleri akıllıca planlamamız ve arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER