Habertürk 12.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, her türlü duygusal pürüz ve maddi sorunun üstesinden gelebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 12 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar, Perşembe günümüz Ay-Başak burcu seyriyle başlıyor. İş-özel ve parasal konularda aklımız, sistemli çalışmamız ve gözlem gücümüz bugün gayet olumlu. Ne zamandır hesap işlerinde yanlışlıklar yapıyorsak ve bir türlü sonumuzu kestiremiyorsak işte bugünkü enerjiler bizi doğru şekilde yönlendirerek rahatlatıyor.

Saat 11:28 itibariyle Mars-Neptün arasındaki olumlu görünüm sayesinde, hangi alana ve nasıl bir biçimde yönlenerek paramızı değerlendirebiliriz bunu anlamamız mümkün. Eğer evimiz, ailemiz veya bizzat kendimizi ilgilendiren bir yatırımda bulunmak istiyorsak seçeneklerimizin arttığını fark edebiliriz. Huzur ve güvenlik duygumuzun yükselişi sayesinde her türlü duygusal pürüzün, maddi sorunların üstesinden gelebiliriz. Bize destek veren insanlarla karşılaşabilir, umudumuzu kaybettiğimiz bir meselede önümüzde beliren ışık sayesinde aydınlanabiliriz. Hayalimize uygun bir iş sahibi olabilir veya teklifle karşılaşabiliriz. Umutlarımız tazelenir, hayata güvenle bakabiliriz. Bunlar size mucize gibi gelmesin dostlarım. Bu sürpriz gelişmelere kendinizi alıştırmaya başlayın. Önümüzdeki ay ve sonrasında sizin bir tek şeye dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinize inanmak, hayata güvenmek. Artık endişeleri, kuruntuları, gereksiz problemleri kendinize dert etmeyin. Çünkü bunlar bir duvar gibi olumlu enerjilerin size ulaşmasına engel oluyor. Rahatlayınız lütfen.

Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER