Habertürk 12.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, aşk hayatlarındaki sorunlarının bitmesinin ancak yeni bir aşk ile mümkün olacağını düşünebileceklerini söylüyor.

Kova burcu 12 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar Ay-İkizler etkinliği altında başladığınız yeni gün, aşk hayatınızdaki sorunların bitmesinin, ancak yeni bir aşkın sizi heyecanlandırması ile mümkün olacağını düşünebilirsiniz. Kimileriniz, son derece mutlu bir beraberlik yaşadıkları halde çocuk sahibi olmalarının önündeki engeller nedeniyle üzülmekte, kimileri ise, çocuklarının gelecekleri hakkında kaygı duymakta. Her ne olursa olsun, bugün baskı olan duygu yenilenmek ihtiyacı ve rutinlikten kurtulmak gayesidir.

Şu aralar bunları gerçekleştirmenin yolunun, maddi anlamda güçlü olmaktan geçtiğinin farkındasınız. Eğer tam olarak güvenceniz oluşursa, her problemin ortadan kalkacağının bilincindesiniz. Günlük etkiler altında özellikle tatilde olanlar, sosyal yönden kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak keyifli uğraşılar yaratabilir, sevdiklerinizle beraber olabilir ve güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Mutlulukların gün boyu yanınızdan hiç eksik olmaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER