Habertürk 13.03.2011

Kova burcu günlük yorumu (13 Mart 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, maddi sıkıntıları ile ilgili olarak çevrelerindeki kişilerle konuşabileceklerini söylüyor.

Kova burcu 13 Mart 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (13 Mart 2011)

Sevgili Kovalar Pazar günümüz Ay ve Güneş gezegenleri arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında başlamaktasınız. Bu oluşum, paranın hangi yollar aracılığıyla elde edileceğini inceden inceye hesap etmenizi sağlayabilir. Kimileri için bu yatırım anlamındadır, bazılarınız için işinizle alakalı daha fazla gelir sahibi olma arzunuzdur, çoğunluğunuz için yine maddi mevzularda vermeyi düşündüğünüz kararlar içindir. Bütün bunların altında yatan en önemli ihtiyaç geleceğinizi garanti altına almak ve daha iyi şartlarda yaşamaktır. Yalnız bu enerjinin kimilerinizde garip bir huzursuzluk yaratması mümkündür. Yani hızlıca bir karar vermeniz gereken durum söz konusu ise, kafanız karışabilir. Bu durumda yanlış bir sonuç elde etmekten çekindiğiniz için bugün çevrenizde bulunan bazı kişilerle bu konuda konuşabilirsiniz.

Tabii ki sizler genelde kendi fikirlerinizi doğru olarak kabul ettiğinizden, size önerilen ne olursa olsun sadece dinlemekle kalabilirsiniz. Bir başka etki ise, sürekli dalgalanan finansal gelirinizin yarattığı iç sıkıntısı olabilir. Kafanızın içinde bazı projeler vardır. Fakat işinizden elde ettiğiniz gelire tam olarak güvenmediğiniz için risk almaktan çekiniyorsunuzdur. Bir olasılık ise, elinizden geldiğince girişimde bulunarak doğru düzgün bir işe sahip olmak isteğiniz fazlalaşmıştır. Çünkü sevdiğiniz insanların geleceğini garanti altına almak istiyorsunuzdur. Bütün bu olasılıkların hissettirdiği duygunun özünde güvence yatmaktadır. Benim size önerim, ne durumda olursanız olun, inancınızı güçlü tutmanızdır. Emek sarfeden, çalışan, sorumluluklarını bilen ve iyi niyetli düşünen insanlar er veya geç arzuladıklarına kavuşurlar.

Pazar gününüz umduğunuzdan daha güzel geçsin. Sevdiklerinizle bir arada olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER