Habertürk 13.04.2011

Kova burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, sosyal hayatta birebir temaslarda bulunmak ve kendilerini ifade etmek adına güçlü olacaklarını söylüyor.

Kova burcu 13 Nisan 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Sevgili Kovalar gün boyu karşıt burcunu Aslan üzerinde etkili olacak Ay, sosyal hayatın içinde birebir temaslarda bulunmanız ve kendinizi ifade edebilmeniz adına güç vericidir. Saat 11:48 itibariyle Ay-Merkür arasındaki olumlu etkileşim sayesinde kafanızın içindeki fikirlerinizle, bulunduğunuz alanda söz sahibi olabilir, liderlik gücünüzü gösterebilirsiniz. Saat 13:50 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki olumlu görünüm, dikkatleri üzerinizde toplamanızda destekleyicidir. Hayatı seven yaklaşım tarzınız ve bunu yansıtan kişilik özelliklerinizle, girişimlerde bulunabilir, isteklerinizi dile getirebilirsiniz.

Arkadaşlık merkezli başlayan ilişkiler açısından da etkili olan bugün, karşınızdaki kişiyi yüceltir, cömertçe paylaşımlarda bulunmaktan zevk alabilirsiniz. Bu enerjinin size kazandıracağı avantajların başında süreklilik ve sağlamlık ön planda yer alabilir. Yenilikçi bakış açısıyla hareket eden insanlar bugün daha fazla dikkatinizi çekebilir. Özellikle sizinle aynı bakış açısına sahip kişilerle bir çatı altında toplanarak fikirlerinizi birbirinizle paylaşabilirsiniz. Amacınız her ne kadar bireysel hareket etmek olsa da, yeri geldiğinde bir grubun içinde olmayı da tercih edebilirsiniz. Güçlü insanlarla olmak size apayrı bir zevk verebilir. Saat 22:58-Perşembe 09:41 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Her zaman olduğu gibi bu zaman zarfında elden geldiğince sakin olmak, hobilerinize zaman ayırmak, dinlenmek yararlıdır.

Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER