Habertürk 13.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, kendilerini, dünyayı, insanları gerçekçi bir bakış açısıyla deneyimleyip, farkındalık geliştirebileceklerini söylüyor.

Kova burcu 13 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Ay düğümü geçişleri, başta ileriye yönelik amaçlarınız adına bilgi sahibi olmanız ve bu bilgileri diğer insanlarla aktivitede bulunarak paylaşımınız anlamında zengin bir süreçtir. Kişi bu devrede dünyadaki yerini, dostluklarını, hedeflerini sentezlemek ister. Gerçekleri araştırmak için bilginin peşine düşer. Resmin küçücük parçalarından ziyade bütününü idrak etmekten yanadır. Bir filozof gibi etrafına ışık saçarak gerçeğin peşinden koşulması gerektiğini düşünür. Ancak şu var ki, bildikleri konusunda kimi zaman abartıya kaçabilir. O nedenle kendini mutlaka gözden geçirmeli, kibirlilikten uzak durmalıdır. Neyi ne kadar doğru şekilde bildiğini sorgulamalı, eksiklerini tamamlamaya çalışmalıdır. Kuzey düğümün diğer ucu olan Güney Düğüm bu devrede İkizler burcunda ve aşk evinde yol alacaktır. İnsanı tanımak, deneyimlemekten yana hareket edeceği için, aşk konusunda rahat ve yüzeysel tavırlar içine girebilir. Bağlanmak zor gelebilir, aşkı içinden geldiği gibi yaşamaktan zevk alabilir. Kuzey düğüm sayesinde genişleyen çevresine rağmen, tek bir kişiyle aşk yaşamaktansa çoğul beraberliklere sıcak bakabilir. Güney düğüm Satürn karakterinde olduğu için kişinin sorumlulukları konusunda kimi zaman zorlanması mümkündür. Oysaki Kuzey ve Güney düğümün dengeli bir şekilde kullanılması gerekir. Yani insan hem büyüyen çevresine ışık olurken, diğer taraftan aşk konusunda istikrarlı hareket etmeyi başarmalıdır. Bu süreçte Kuzey düğüm sık sık yapılan yolculukların, keşif gezilerinin, değişik insanlarla tanışmanın işaretidir. Bu insanlarla ortaklaşa bilgi alışverişinde bulunmaya çalışılması, ben bilirim demek yerine öğrenmeliyim düsturu içinde hareket edilmesi son derece yararlıdır. Kısaca özetlenirse Kuzey ve Güney düğüm, kişinin kendini, dünyayı, insanları yani tüm hayatı gerçekçi bir bakış açısıyla deneyimlemeyi öğrenmesi ve farkındalık geliştirmesi anlamında etkili olacaktır.

Not: 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar. Yukarıdaki paragrafta, Yay burcunda seyrini sürdürecek Kuzey düğüm ve hemen karşıtında İkizler burcunda seyir halinde olacak Güney düğümün burcunuz üzerindeki yansıması yer almaktadır.

Her şey dilediğinizden daha güzel olsun. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER