Habertürk 14.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Kovalara bugün, ilişkilerinde kendilerine dönük düşüneceklerini söylüyor.

KOVA burcu 14 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar saat 07:09 itibariyle Ay-Neptün arasında oluşan görünümle güne uyanıyoruz. Bu görünüm, sağlam ve kalıcı kazançların, ancak ve ancak eski alışkanlıklarınızı devre dışı bırakmanızla mümkün olabileceğini gösteriyor. Bunların başında kararsızlık ilk sırada yer alıyor. Artık bir çok şeyin nasıl işlediğini anlamış biri olarak, kendinize doğru bir yön çizmeniz gerektiği yolunda uyarılarda bulunuyor.

Saat 12:54 Ay-Uranüs görünümü, sizi farklı insanlarla hızlı bir biçimde temas ettiriyor. Eski çevreniz, dostlarınız yine önemli. Ancak gelişmek için yeniliklere açık olmak gerekiyor. Kaldı ki, bu sizin özünüzde olan bir durum.

Saat 14:52 Ay-Chiron görünümü, daha önce yaptığınız anlaşmalar veya gelişmelerle ilgili olarak yaşanan son durumları gözden geçirmenin önemini gösteriyor.

Saat 15:47 Ay-Venüs karşıtlığı, aşkta rahat hatta oldukça rahat davranmanıza sebep oluyor. İlişkilerde kendinize dönük düşünmeniz anlamına geliyor.

Saat 23:19 Ay-Satürn görünümü, iş konularında iki ayrı alanda hayatınızı garanti altına alacak şekilde düşünmenizi sağlıyor.

Şans daima yanınızda olsun. Verimli, hoş sürprizlerle dolu, renkli bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER