Habertürk 14.04.2011

Kova burcu günlük yorumu (14 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, her şeyi titizlikle kontrol etmeleri ve adım atmadan önce artı/eksi hesaplarını iyi yapmaları gerekebileceğini söylüyor.

Kova burcu 14 Nisan 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (14 Nisan 2011)

Sevgili Kovalar, Perşembe gününe, Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında adım atmaktasınız. Aileniz, eşiniz veya ortaklaşa hareket ettiğiniz kişilerle ilgili paylaşımların ön planda olduğu bugün, bir yandan inceleyici diğer yandan cesur adımlar atmaya istekli olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşulların ve durumların farkında olmak, hem gereksiz yere zaman kaybetmemenize hem de doğru bir şekilde ilerlemenize yardımcı olabilir. Her şeyi titizlikle kontrol etmeniz, bir adım atmadan önce bunun size getireceği artı veya eksiyi iyi hesaplamanız gerekebilir.

Sözgelimi borç alacak konularında bu oldukça önemlidir. Zorlu bir durumdan kurtulmak için, başka bir zorluğun altına girmenin anlamı olmadığını biliniz. Ayrıca bugünkü etkiler altında, parasal durumunuzu göz önüne almadan sözler vermemeli, borç altına girmemeli, dikkatli olmaya çalışmalısınız. Planlı hareket etmeniz gereken bugün, özen, dikkat ve sabır gerektiren işlerinizi sorumluluk duygusu içinde gerçekleştirmeniz gayet doğrudur.

Gözleriniz daima güzelliklerle karşılaşsın. Hoş bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER