Habertürk 14.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (14 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, özel bir gün olması nedeni ile partnerlerine daha anlayışlı olmalarını öneriyor.

ova burcu 14 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (14 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar yeni haftaya Ay-Yengeç burcu enerjisi altında başlamakta. Çalışma hayatınız veya yaşam stilinize göre bugün hassas tepkilerde bulunmanızı doğal karşılayınız. Örneğin bazı Kovalar bugün stres nedeniyle kendilerini rahatsız hissedebilirler. Kimileriniz iş yerindeki sorunlara rağmen geçim derdi veya ihtiyaçlar nedeniyle susmak zorundadırlar. Başkalarına hizmet etmek, eskilerin deyimiyle insanların kaprisleriyle uğraşmak kolay değildir. Eskilerin deyimiyle ağzınızla kuş tutsanız birilerine yaranmanız mümkün değildir. Böyle durumlarda yapabileceğinizden daha fazlası için kendinizi lütfen üzmeyiniz. Çünkü size bir şey olursa ne işin, ne paranın ne ilişkinin ne de bir şeyin önemi var.

Saat 10:38 itibariyle Merkür-Satürn gezegenleri arasında meydana gelecek görünüm altında yaşamınızın bundan sonraki seyriyle ilgili sağlıklı kararlar alma arzunuz son derece önemlidir. Nereye doğru yol almaktayım, benim için en doğru seçim ne olabilir sorularına gün boyu cevap aranabilir. Bazılarınız yarım kalan eğitimine devam etmek isterken, kimileriniz yüksek okul sınavları için harıl harıl çalışmayı sürdürebilirsiniz.

Bir kısmınız ilişkisiyle ilgili olarak yeniden düşünme safhasındadır, bir çoğunuz artık bazı durumların düzelmeyeceğini sanabilir. Eğer ilişkinizde eskiden beri çözülmeyen sorunlarınız varsa, kendinizi keyifsiz hissetmeniz mümkün. Geçmiş sorunlar bugün kendini tekrar hatırlatabilir. Ancak özgür kararlar alma arzunuz yüksek olduğu için baskılar karşısında isyan etmeniz kolaydır. Bir ipte iki cambaz misali nereye kadar gidilebilir sorusunun cevabı sizde. Benim tavsiyem bugünün özel bir gün olduğunu düşünerek birbirinize karşı anlayışlı davranmanızdır.

Sevdiklerinizle bir ömür boyu mutlu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,
Sevgililer gününüz kutlu olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER