Habertürk 15.04.2011

Kova burcu günlük yorumu (15 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, partnerlerinin onlar üzerinde ciddi şekilde hakimiyet kurmaya ve isteklerini kabul ettirmeye çalışabileceğini söylüyor.

Kova burcu 15 Nisan 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (15 Nisan 2011)

Sevgili Kovalar Cuma günümüz Ay-Başak burcu geçişiyle devam ediyor. Parasal konularda akıllı hareket etmekte fayda var. İlişkinizle alakalı konularda ise partneriniz bugün sizin üzerinizde ciddi anlamda hakimiyet kurmaya ve fikirlerini, isteklerini kabul ettirmeye çalışabilir. Doğal olarak siz de enerjiler gereği, yaşamınızı kendi bildiğiniz yönde sürdürmek, ilişkinin üzerinizdeki baskılarından kurtulmak ve partnerinizin egosal davranışlarının üstesinden gelerek kendi bildiğiniz gibi hareket etmekten yanasınızdır. Böylece her iki kişi de kendi bildiklerini uygulamak istediği için ortak bir nokta oluşturmak neredeyse imkansızdır.

Saat 23:49 itibariyle Ay-Venüs karşı karşıya geldiğinde, gelgitler yaşamak mümkündür. Bir yandan paraya aşırı bağımlılık gösterirsiniz diğer yandan başkalarına uymak zorunda olduğunuz için kendinizi kurban gibi hissedersiniz. Oysaki bilinçli bir şekilde durumunuzu gözden geçirmek gayet yararlıdır. 23:49-cumartesi 09:59 arasında Ayın boşlukta kaldığı süre içinde çıkarlarınızın farkında olarak dengeli davranmakta fayda var.

Her güzellik aslında yüreğimizde saklı. O güzellikleri yeniden keşfetmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER