Habertürk 15.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, para konularında dikkatli adımlar atmaları ve riskli yatırımlardan uzak durmaları gerektiğini vurguluyor.

Kova burcu 15 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar gün boyu devam edecek Ay-Yengeç burcu enerjisi altında bağımlılık olgusu öne çıkar. Bu ister maddi isterse manevi konularda olsun fark etmez. Alışkın olduğunuz düzeni korumak istersiniz. Eğer şartlarınız gereği şu aralar parasal açıdan idareli yaşamak zorunda olan bir kişiyseniz doğal olarak geçmişteki rahat günlerinize tekrar kavuşma arzusu yoğundur. Çalışma hayatınızla ilgili mevzularda bugün üzerinde duracağınız en önemli nokta, geleceğinizi garanti altına almak ve refah içinde yaşamaktır.

Kovalar genel olarak eli açık insanlardır. Eğer can bildiği bir dostunun yardıma ihtiyacı varsa kayıtsız kalması mümkün değildir. Ancak Ay Yengeç burcu etkisi altında kişi ister istemez cebindeki parasına sahip çıkmalı, dikkatli adımlar atmalı ve riskli yatırımlardan uzak durmalıdır. Çünkü dalgalanmalara açık bir gündür. Günlük etkiler altında paranın, bir insanın özgür kararlar almasında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayabilirsiniz.

Gün boyu işlerinizin umduğunuz şekilde gelişmesi ve sorunların çözüme kavuşması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER