Habertürk 16.03.2011

Kova burcu günlük yorumu (16 Mart 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, sevgi devam ediyorsa geçmişe sünger çekebileceklerini söylüyor(sorunlu ilişkisi olanlar için).

Kova burcu 16 Mart 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (16 Mart 2011)

Sevgili Kovalar Çarşamba gününe devam etmekte olan Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyoruz. Doğal olarak ilişkinizle alakalı konulardaki hassasiyet devam ediyor. Bunun dışında bir başka önemli oluşum güne damgasını vuruyor. Saat 03:26 itibariyle Merkür-Jüpiter kavuşum etkisi altında birleşiyorlar. Şimdi bütün bunları toparladığımızda bugün her iki taraf da sorunları çözebilmek istekli olabilirler. Eğer gerçekten sevgi devam ediyorsa bir araya gelerek geçmişe bir sünger çekebilirsiniz. Fakat böyle bir durum yoksa kim araya girerse girsin problemler giderilmeyebilir.

Aslında burada çocukça hareketler ve gereksiz yere büyütülen konular yüzünden sorun çıkmaktadır. Bunu her iki kişinin de görmesi lazımdır. Tabii ki bütün Kovalar günü bu şekilde geçirmeyebilir. Kimileriniz için günün anlamı, yeni bir iş ortaklığının işaretidir. Bazılarınız için yeni bir aşkın işaretidir. Bir kısım kişiler için evlilik, iş veya herhangi bir konuda atılacak önemli bir imzanın göstergesidir. Önemli insanlarla bağlantıya geçmek veya ilişkinizi yakın çevrenizle paylaşmak böyle bir kavuşum altında gerçekleşebilir. Yolculuk için favori bir görünümdür. Ancak bu yolculuk Mayıs ortasında bir kez daha tekrarlanabilir.

Mutluluk bir gölge gibi sizi takip etsin. Huzurlu bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER