Habertürk 16.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, dış dünya ile duyguları arasındaki ince çizgiyi fark edebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 16 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar, 16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında Boğa burcunda seyrini sürdürecek Venüs, aynı alanda seyrini sürdüren Mars ve yine aynı gün başlayacak Merkürle beraber, aşk hayatınızla ilgili konularda olduğu gibi, yaşama bakış, mesleki uzmanlık, tayin, terfi, yüksek eğitim hayatıyla ilgili mevzularda da etkili bir enerji olarak göze çarpıyor. Sizlerin dış dünyanın şartları ile duygularınız arasındaki o ince ve derin çizgiyi fark edebilmeniz açısından bu enerjiler son derece önemlidir. Özgürlük aşığı, değişim ve yenilenme taraflısı sizin gibi sıra dışı kişiler için kurallar, yasalar, görevler ve baskılar hayatta hiçbir şekilde katlanamayacağınız olgulardır. Baskılar altında çökmemeniz ve yeni dünyalar keşfedebilmeniz için gönlünüzden geldiği gibi yaşamanız, kendinizi ifade etmeniz, sosyal ilişkilerde bulunmanız gereklidir. Siz bir gruba can veren, siz bir insanı kendiyle yüzleştiren, kimi zaman yoran kimi zaman çıldırtan fakat asla teslim olmayan ender kişilersiniz.

Kimseye verilecek sözünüz olmadığı gibi kimsenin de sizden sıradan davranışlarda bulunmanızı, sıradan bir hayatın içinde çaba sarf etmenizi kısaca her zaman rastlanılan kişilerden olmanızı istemeye hakkı yoktur. Venüs Boğa burcu süreci hem olumlu hem de dikkat edilmesi gereken yönleriyle ele almak lazım. Kimileriniz bu etki altında, hayatın bizzat sizi yenilikten uzak, elindekini korumaya yönelik baskısıyla karşılaşabilirsiniz. Aslında bunlar zorlayıcı değildir. Ancak ne demiştik Kovalar istemedikleri durumlar içine sokulmaktan hiç mi hiç hoşlanmazlar. Eğer bu baskı hoşunuza gitmiyorsa buna itiraz etmeniz mümkündür. Herkes bir ucundan sorumluluk yükleyebilir, evinizdeki şartlar sizi kısıtlayabilir, yapmak istedikleriniz zamanında gerçekleşmeyebilir. Belki sıkılacaksınız veya isyan edeceksiniz. Ama bu tarihe kadar öyle kararlar alacaksınız ki, siz bile şaşıracaksınız. Bazen baskılar iyidir, kişinin doğru yolu bulmasında ve çaba sarfederek yeniye yer açmasında etkili olur. Bazılarınız ise bu enerjiyi gayet olumlu yönde değerlendirebilirsiniz. Sözgelimi evinizi restore edebilir, sağlam yönde kararlar alabilir, huzur dolu bir yuvada yaşamak adına elinizden geleni yaparsınız. Evlenenler, evini yenileyenler, ev sahibi olanlar, toprağa yatırım yapanlar da olabilir. Bütün bunlar geleceğiniz adına verilmiş gayet olumlu kararlardır. Zaten Haziran ayında Jüpiter bu alanda seyrine başlayacak. Bu enerji, genel olarak maddi-manevi-huzur anlamında bana göre gayet olumlu bir yansıma. İşte bunun ön provası Mayıs ortasından itibaren etkili olmaya başlıyor. O zaman gelin bu enerjiyi ilk başta açıkladığım gölge yönüyle değil, olumlu yönüyle kullanalım. Ne dersiniz?

Not: Merkür gezegeni aynı Venüs gibi bugün Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle ilgili açıklamayı Mayıs aylık yorumunuzda bulabilirsiniz.

Dilerim her gönül aradığı sevdasına kavuşur ve dilerim her gönül bu güzel şansla huzur bulur.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER