Habertürk 18.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, hayatın anlamını farklı yollarla keşfetmekten zevk alabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 18 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar hafta ortasının en etkili enerjisi, Yay burcunda ilerlemesi devam eden Ayın iyimser pırıltısıdır. Bu enerjinin desteği altında, heyecan arzunuz yükselebilir, hayatın anlamını farklı yollarla keşfetmekten zevk alabilirsiniz. Açık kalplilikle iletişimde bulunacağınız bugün, çevrenizdeki durumlar ne kadar olumsuz gelişirse gelişsin, iyi niyetle her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Hevesliliğiniz, diğer insanlara iyi bir örnek olmanızı sağlayabilir, aşk hayatınızla ilgili konularda daha cesur tavırlar gösterebilirsiniz.

Saat 10:19 Mars-Chiron arasındaki olumlu görünüm hem ailenizin güvenliği hem geleceğinizin garanti altına alınması hem de doğru bir iz üzerinde ilerlemeniz adına sizi teşvik edicidir. Bilirsiniz pozitif düşünmenin bazen mücizevi iyileştirme gücüne tanık oluruz veya birilerinden duymuşuzdur. İşte ben bu görünümün böyle bir güzellik yaşatabileceği kanaatindeyim. Saat 14:42 Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm, hem dostlukları pekiştirici, hem iyimser bir şekilde ilerlemenizi sağlayıcı hem de yenilikler için işbirliğinde bulunmanızı sağlayıcıdır.

Şansınız bol, gününüz aydınlıklar içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER