Habertürk 02.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, dikkatleri üzerilerine çekmek için pratik, akıllı ve çekici yönlerinin ortaya çıkacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA burcu 02 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar 2 Haziran saat 00:02 itibariyle İkizler burcunda bir Yeniay oluşacak ve ardından saat 00:16 da, Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek. Bir Kova için İkizler burcunda oluşan bir tutulmanın son derece faydalı değişimleri işaret edeceğini belirtmek isterim. Dispozitör güç olan Merkürün İkizler burcunda seyrine başlamasını da hesaba katarsak önümüzdeki iki yıllık sürecin, aşk hayatınızdan tutun da çocuk sahibi olmaya kadar bir çok değişimin, iletişimin işaretçisi olduğunu biliniz. Artık sosyal yaşamda sizleri popüler kimliğinizle kendinizi ifade ederken, bağlantılarda bulunurken görebiliriz.

Dikkatleri üzerinize çekmek için pratik, akıllı ve çekici olan tüm yönleriniz ortaya çıkıyor. Tez canlılığınızla yaşamın tam da merkezinde yer alabilirsiniz. Eğlence hayatının içinde sizi görebilmek, el sanatlarında becerilerinizi izlemek ne de keyifli olacaktır. Akıcı konuşmanız size yeni dostlar kazandırdığı gibi, sorunlar karşısında kolayca çözüm üreten aklınızla takdir edilebilirsiniz. Bu Tutulma arkadaş çevrenizi, aşka bakış açınızı, varsa çocuklarınızla olan ilişkinizi hızlı bir değişimin içine çekiyor. Artık daha aktif, daha özgür ve risk alabilecek kadar cesursunuz. Ellerinizle yaptığınız sanat eserleri, ses ve dil kabiliyetinizle gösteri dünyasında yer alabilirsiniz. Müzik, şiir, sinema, tiyatro ve festivallerde isminizi duyurmak gayet kolay.

İkiz bir bebek sahibi olabilir, aşk hayatınızda kısmetliliğinizle adınızdan söz edebilirsiniz. Eğlenceli ve hızlı bir yaşam sizi kendi içine çekeceği için, hem ev sınırlarınız içinde huzur ve güvenliğin hem de aşk hayatınızda aktifliğin tadını çıkarabilirsiniz. Flört anlamında epeyce hızlı aşklar kapınızı çalabilir. Aynı anda iki ilişkiyi sürdürebilir ancak hangisinde karar kılacağınızı bilemeyebilirsiniz. Eğlence hayatından söz ederken gazetecilik, radyo sunuculuğu, Televizyon, bir tatil köyünde animatörlük, reklamcılık, sanatçı danışmanlığı, oyunculuk kısaca iletişim, haberleşme, yolculuk, aktivite içeren her yerde sizi görebileceğimiz iki yıllık tutulma dönemi başlıyor.

Her doğan Güneş, bir mucizeyi içinde saklar. O mucizenin sizi bulması ve mutlu etmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER