Habertürk 02.03.2011

Kova burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, yasaklar, kurallar içinde yaşamak yerine, kendilerine yeni bir dünya kurarak ilerlemeyi tavsiye ediyor.

Kova burcu 02 Mart 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Sevgili Kovalar, 2 Mart-27 Mart tarihleri arasında burcunuzda ilerlemesini sürdürecek Venüs, sizler açısından ilişki konusunda gayet olumlu bir etkidir. Yeniye yer açabilmek adına, eskilerin devre dışı kalması veya ilişkinizde yaşadığınız sorunların gözden geçirilerek bundan sonrası adına yeni bir sayfa açılması bu süreçte mümkündür. Burada söz konusu olan, yaşanmış ve bitmiş durumları deşelememek ve önünüzdeki yeni yol için harekete geçmektir. Bu süreçte bağımsızlık olgunuz ön planda yer alacağı için, tüm sınırlamalar ve dayatmalardan uzak durmaya çalışmanız doğaldır. Yasaklar kurallar içinde yaşamak yerine, kendinize yeni bir dünya kurarak, ilerlemek çok daha mantıklıdır. Sizin düşünceniz, tarafsız bir şekilde herşeyi gözlemlemek, kimi zaman duygularınızı gizlemek kimi zaman sempatik bir şekilde ifade etmeye çalışmaktır. Eğer durmuş oturmuş bir ilişkiniz varsa bu süreçte başkalarıyla temasta bulunsanız dahi, bu bir ihanet anlamına gelmez.
Fakat eski yaşanmışlıklar hatırına bazı kişileri arayıp sormanız, hatta kimi zaman bir araya gelerek geçmişten söz etmeniz mümkündür.

İlişkisi olmayanlar ise bu dönemde aşkta şanslı olacakları için, karşı cins üzerinde zaten etkili olmaları kolaydır. Bu etki ise, yeni tanışmalara ve yeniden anlaşmalara vesile olabilir. Burcunuzun en özgür kişilerinde ise, bu enerji, yeni insanlara, deneyimlere açık olma zamanı anlamındadır. Bu etki sizin fiziksel görünümünüz açısından da destekleyicidir. Bu dönemde A dan Z ye kendinize daha fazla dikkat edebilir, gözlerin üzerinizde olmasından zevk duyabilirsiniz. Yine bu uzun seyirde dostça paylaşımlarda bulunmak, kimi zaman yeni bir aşkın doğmasını sağlayabilir. Aslına bakacak olursak, ilişkiniz olsun veya olmasın, bu dönemde sizin gönlünüzü fethetmenin yolu öncelikle kafanıza hitap edebilmektir. Zihinsel anlamda, karşınızdaki kişiyle bağ kurabiliyorsanız, onu çekici bulmanız ve bunun devam etmesi halinde ilişkiye dönüşmesi mümkündür.

Gözleriniz daima güzellikleri izlesin. Huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER