Habertürk 02.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, güvence ve heyecanlı bir aşk olgularının onlar için çok önemli olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 02 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında güne uyanıyorsunuz. Salı günü oluşacak Yeniay öncesi bugün sakin bir şekilde ve kendinizi kontrol altında tutmaya özen gösterirseniz, derinliklerinizdeki güven duygusu sizi koruyucu bir kalkandır. Gün içinde bir baskı veya hoşunuza gitmeyen bir durumla karşılaştığınızda -Keşke her şey birden değişime uğrasa ve ben bu kalıplaşmış düzenden kaçıp gidebilsem diye düşünebilirsiniz.

Aslında bugün kafanızın içinde iki olgu son derece önemlidir. Biri güvence ikincisi sizi heyecanlandıracak bir aşk. Tek düze olmayan ve yüreğinizin delice çarptığını hissetmenizi sağlayacak bir aşk. Ben tüm gönlümle bunlara sahip olmanızı diliyorum. Gün içinde adım atmayı düşündüğünüz konularda o mükemmel aklınızı istediğiniz bir konuda odaklamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü bunu yaptığınızda başarı kendiliğinden yanınızda demektir.

Not: Mayıs aylık yorumunuz köşemize eklenmiştir. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleştiği, huzurlu bir ay diliyorum. Mutlu haftalar.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER