Habertürk 20.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, ruhsal yönden arınmaları ve bilinçli hareket etmelerinin gerektiğini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 20 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar Cuma günümüz saat 08:34 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Venüs ve Ay-Merkür olumlu görünümleriyle başlıyor. Çok fazla görev ve sorumluluk üstlenen birey, bunların huzuru ve güvenliği için gerekli olduğunun farkında. Evet yaşam bizleri çoğu zaman kıskaç altına alıyor. Ancak insan eğer gittiği yolun ve kendinin farkında ise, her türlü engelin üstesinden gelebileceğin bilmelidir. Nitekim bu görünüm ruhsal yönden arınmak için öncelikle bilinçli hareket etmeniz gerektiğini söylüyor.

Saat 09:56 itibariyle Venüs-Chiron arasında gerçekleşecek olumlu görünüm, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Sistemli yaşamanın size hakikaten faydası olacağını biliniz.

Saat 11:12 Ay-Mars arasındaki olumlu görünüm ve ardından saat 11:46 Ay-Pluto arasındaki kavuşum ve gün boyu kişinin gizli iç dünyasını, amaçlarını, arzu ve hedeflerinin farkına varmasını sağlıyor. Ancak burada önemli olan kişinin bunları gerçekleştireceğine dair inancını sağlıklı bir şekilde düzenlemesi lazım. Ya hep ya hiç demeye kalkışmamalı, akıllı davranmalıdır.

Saat 21:22 Mars-Pluto, cumartesi 00:54 Merkür Pluto arasındaki olumlu görünüm etkisi altında, kendinizi yeniden oluşturmayı, dönüştürmeyi, bilinçaltınızdaki tüm korkulardan, olumsuzluklardan ve yargılamalardan uzak durmayı başarabilirsiniz. Eviniz ve gönlünüzün sınırları içindeki korkuyu silip atınız ve ne kadar özel biri olduğunuzu lütfen unutmayınız.

Doğan Güneşin Ruhunuzu Aydınlatması ve Yüreğinizi umutlandırması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER