Habertürk 21.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Kovalara bugün, sorun kaldıracak durumda olmayacaklarını söylüyor.

KOVA burcu 21 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında Mars İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Bu iki yıl sonra tekrar sizi ziyaret edecek olan bir enerji. Aynı Venüs enerjisi gibi sizleri harekete geçirici ve aktif hale getiricidir. Aşk hayatınızla ilgili konularda, herhangi bir problemle karşılaştığınızda bulunduğunuz ortamdan kaçmak istemeniz gayet doğal. Çünkü bu dönemde sorun kaldıracak durumda değilsinizdir. Bilakis hayatın güzelliklerini elde etmek ve yaşamak isteğindedir. O nedenle esnek yaklaşımlar göstermeniz veya böyle yaklaşımlar içinde olan kişilere yönelmeniz mümkündür. Kimi zaman süreklilik ve değişim ihtiyacınızın yarattığı tatminsizlikler, yaşadığınız deneyimlerden zevk almamanıza yol açtığı gibi, elde edilen güzelliğin kıymetini bilmenizin önünde engeller oluşturabilir.

Ciddi ve uzun süreli ilişkiden ziyade, günübirlik düşünmeniz bu dönemde mümkündür. Sanki yorulan bedeniniz ve ruhunuz bir çocuk gibi eğlenmek ve hayatı kucaklamak istiyordur. Yaşamın keyifli yanlarından söz ederken, özellikle yenilik anlamındaki her şey sizi kendisine çeker. Hani bir yerde sizi uzun zaman görmek imkansız desem en doğru cümleyi kurmuş olurum. Yeni yerler, yeni keşifler, eski veya yeni tanıdığınız insanlarla bir araya gelmek, hatta imkanınız varsa bir Avrupa seyahati yaşanabilecek yansımalar arasında yer almaktadır. Hangi tarihlerde dikkat etmek gerekiyor? 22 ve 28 Haziran. Bunları günlük yorumlarda sizlere geniş bir şekilde sunacağım.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER