Habertürk 21.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, iş ve aşk konularında acil kararlar vermek isteyebileceklerini, iyi düşünmeleri gerektiğini söylüyor.

Kova burcu 21 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar yeni bir haftaya merhaba derken üç önemli enerjinin etkisi altındayız. Bunlardan ilki saat 00:43 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Mars kavuşumudur. Bu oluşum, kendini gerçekleştirmek, yenileştirmek ve aktif bir şekilde yaşamını düzenlemek isteyen bireyin gayet hevesli olduğunun göstergesidir. Öyle ki, ne engellere sabır gösterir ne de etrafındaki kişilere tahammüllüdür. Rakiplerini hem iş hem para hem de mesleki yönde geçebilmek için güce ihtiyacı vardır. Bu gücü elde etmenin yolu ise sadece ve sadece kendini ifade etmekle mümkündür. İşte bu nedenle gün boyu hırslı bir şekilde konuşabilir, hareket edebilirsiniz.

Saat 03:05 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Neptün kavuşumu, yaratıcı ve orijinal tarzda düşünmenin işaretidir. Kişi hedeflerini elde etme anlamında öylesine hırslıdır ki, etrafındaki herkes ona göre potansiyel rakibidir ve mutlaka devre dışı bırakılmalıdır. Hayallerinin peşinden gitmek için iki güce ihtiyacı vardır. Biri Aşk diğeri ise para. Bunları elde etmek için sabırsızlanır, büyük düşünür ve acil kararlar verebilir. İşte bu noktada ideallerin tekrar gözden geçirilmesi ve gerçekçi bir şekilde düşünülmesi faydalıdır.

Saat 06:17 itibariyle Mars-Neptün gezegenlerinin kavuşum etkisi altında haftaya adım atılırken mücadele gücünüz oldukça yüksektir. Başarma, fethetme tutkunuz sizi itekler. İş hayatında öne geçmek için canla başla çalışırsınız. Eylemleriniz dış dünyada kabul gördüğünde kendinizi başarılı ve mutlu sayarsınız. Artık kafanızın içinde oturmuş bazı fikirleriniz vardır. Bunların bir tekinden bile taviz vermeye niyetiniz yoktur. Böyle bir noktada sizi dışarıdan destekleyecek kişiler karşınıza çıkabilir. Bu kişileri ve teklifleri iyice incelemenizi tavsiye ediyorum.

Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER