Habertürk 22.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, kendileri üzerinde hakimiyet kurmak isteyen kişilere izin vermeyeceklerini söylüyor.

Kova burcu 22 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar saat 10:35 olana dek bulunduğu ortamı güzelleştiren pozitif ılımlı kişilerle bağlantıda olmayı tercih edersiniz. İhtiyacınız olan tek şey huzurdur. Bu nedenle karmaşadan olabildiğince uzak durmaya çalışırsınız. Saat 10:35-11:29 arasında Ay boşlukta olacağından uyumlu bir kişi gibi davranmaya çalışsanız da, bazı insanların sizi çıkarları doğrultusunda yönlendirmeye kalkışmaları mümkündür.

Saat 11:09 itibariyle Merkür ve Chiron kavuşmuş olacak. Bu oluşum, maddiyatın ve sahip olduğumuz değerlerimizin, yaşamsal amacımızın, içimizdeki gücün, kendimizi anlamanın ve bu sayede bilinçlenmenin farkına varmamızı sağlar. Bunu sağlamakla kalmaz, ayakta durabilmemiz için illaki birilerinin desteğine ihtiyacımız olmadığını da bize öğretir. Çünkü içimizdeki özle bizi buluşturur. İşte bu öz, kendimize olan güven duygumuzdur. Böylece yaralarımızı sarmamız, şifaya kavuşmamız mümkün olur. Burada esas olan, bizim öncelikle kendimizin farkında olmamızdır. İşte bu kavuşum, bunu anlamamızda bize rehberlik eder. Özgüven duygumuzun oluşması için bize yardımcı olur. Bilincimizi aydınlatarak her türlü güçlüğün üstesinden gelmemizde temel oluşturur. Bu sayede aslında devleştirdiğimiz her sorunun kolayca çözülebileceğini gösterir.

Saat 11:29 sonrası Akrep burcunda ilerleyecek Ay, bazı kişilerin sizin rahat tavırlarınızı yaklaşımlarınızı anlamazlıktan gelmeleri veya sizin yöntemlerinize karşı çıkarak üzerinizde hakimiyet kurmaları anlamına gelse de siz buna pek izin vermezsiniz.

Günün şifa verici enerjileri altında aydınlanmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER