Habertürk 23.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, güzel enerjilerin iş hayatlarında maddi ve manevi destek vereceğini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 23 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar yeni bir haftaya, saat 11:25 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Mars kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu enerji sayesinde, dört önemli alanda huzur ve güvenle ilerlemek, asıl olanı tespit etmek ve ona yönelmek mümkün. Hayata bakış açımızı rahatlatan bu kavuşum, eğitim hayatından farklı çevreleri keşfetmeye kadar her mevzuda bize rehberlik sunuyor. İş hayatımızla ilgili meselelerde maddi ve manevi anlamda destek veriyor. Paranın gerekliliğinin altını çizerek daha dikkatli adımlar atmamızı, seçenekleri değerlendirirken aklı başında ilerlememizi fısıldıyor. Aile hayatımız, evimiz için gerekli olan güzellikleri uygulamamızda, yeniden dünyaya merhaba dememizde bize ışık oluyor.

Ruhsal yönden umut aşılıyor ve bu umudun yüreğimizin içinde filizlenmesini sağlıyor. Yüreğimizin içinde bizi kaygılandıran, kimi zaman yoldan çıkaran hatta hiçbir işe yaramayan kişi ve durumları elememizde yardımcı oluyor. Gergin ve kimi zaman endişeli tepkilerde bulunmamıza neden olan eski meseleleri, ilişkileri bilinçli bir şekilde ele alarak elememizi söylüyor. Sağlam olanla olmayan arasındaki farkı görebilmemizde bize yol ve yöntem sunuyor. Şimdi yapmanız gereken odaklanmak ve ne istediğinize karar vermek. Bunu yaptığınızda ve olumlu düşündüğünüzde, sağlam olana yatırım yapabilir, arzu ettiğiniz güzel değişimleri yavaşça uygulayabilirsiniz.

Yeni haftanın güzel gelişmelere, güvenli değişimlere, huzura ve sevgiye vesile olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER