Habertürk 24.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, her alanda suyun akışına göre hareket edebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 24 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar yeni gün, burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Saat 10:40 olana dek aşk, iş ortaklığı, sizden farklı düşünen kişilerle olan her türlü iletişim anlamında sabahın erken saatleri gayet olumlu.

Saat 10:40-15:23 arasında boşlukta kalacak Ay, sizi geçmişe götürebilir, iç hesaplaşmalarda bulunabilirsiniz. Hani derler ya, boşa koysanız olmaz, doluya koysanız almaz misali bir çekişmeli hal söz konusudur.

Saat 15:23 itibariyle Ay-Balık burcunda seyri başlıyor ve ardından saat 17:10 da, Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Bu görünüm, yaşamınızla alakalı her konuda teslimiyet içinde hareket etmenin, deyim yerindeyse suyun akışına göre ilerlemenin işaretidir.

Saat 21:52 sonrası maddi ve manevi anlamda huzur bulmaktan yanayız. Endişesiz, güvenli bir hayatı düşlüyoruz. Her şeye rağmen hayatın ne kadar güzel olduğunu hissetmek isteyen yüreğimizin tek ilacı AŞK. Bu saatlerde aşkı yüreğimizin içinde büyüterek her türlü kaygıdan uzak bir şekilde geceyi geçirebiliriz. Hayatın olmazlarını, çıkmazlarını bir yana koyarak kendimiz adına yeni hedefler belirleyebiliriz.

Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER