Habertürk 24.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, çevrelerindeki insanları çekicilikleri ile etkileyebileceklerini, çözümsüz işleri sıra dışı yöntemlerle çözebileceklerini söylüyor.

Kova burcu 24 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar gün boyu Akrep burcunda seyredecek Ay, yakın çevreyle temasınızda derin duygularınızı kontrol altına almaya ve gizlemeye çalışacağınızın göstergesidir. Sizin için bugün her şey, ya tam siyah veyahut tam beyazdır. Ortalamanız yoktur. Birlikte olduğunuz ortam sıcak ve güvenilirse rahat eder, değilse huzursuzluk duyabilirsiniz. Duygularınız oldukça güçlüdür.

Saat 11:19 da, Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu etki altında kişi maddi kaynakları açısından kısır bir döngünün içinde yol aldığını, yeteneklerini hayata geçirmekte zorlandığını, yarınlarını garanti altına almasının mümkün olmadığını hissederek hayata karşı bir öfke duyabilir. Neden beceriksiz insanlar bu kadar şanslı iken işi bilenler ilerlemekte zorlanmaktadır. Bu düşünce biçimi hayata isyan etmeye kadar varabilir. Tüm burçlar olarak bugün bu etki altında güvensizlik duyabiliriz. Aşmak mümkün müdür? Tabii ki evet. Ne olursa olsun hayattan ümidimizi kesmememiz gerekiyor. Terslikler üst üste gelebilir, hatta hiç çıkış yolu kalmamış gibi de görünebilir. Ancak insan nefes aldığı sürece her türlü güçlüğün üstesinden gelebilecek kadar kuvvetlidir. Buna inanmaktan lütfen vazgeçmeyiniz.

13:15-14:46 saatleri arasında Ay boşlukta kalacaktır. Yeni iş başvurularında randevularınız bu saat dilimine rastlıyorsa, kendinizi ifade ederken seçtiğiniz sözcüklere fazlasıyla dikkat ediniz. Sabit fikirli hareket etmeyiniz. Durumları geniş bir açıdan görmeye çalışınız.

Saat 14:46 itibariyle Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, harekete geçmeye hazır ve her işin üstesinden kolayca gelebileceğinize dair bir kanaatin içinizde oluşması anlamındadır. Sosyal hayatın içinde kendinizi ifade gücünüz oldukça yükselir. Çevrenizdeki insanlar sizin çekiciliğinizden etkilenebilirler. Çözümlenmesi imkansız olan işleri sıra dışı yöntemlerle halledilebilir.

Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER