Habertürk 26.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (26 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Kovalara bugün, doğru bildikleri yoldan dönmeyeceklerini söylüyor.

KOVA burcu 26 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (26 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar, Ay-Boğa burcu enerjisinin hüküm süreceği bugün acele ve telaşlı davranmadan sukuneti korumaya çalışmak özellikle ev sınırlarınız içindeki huzuru garantiler. Mal ve paraya düşkünlük gösterilmesi gayet doğaldır. Doğru bildiğiniz yoldan dönmemeniz, elinizdekileri korumaya çalışmanız mümkündür. Ev içindeki kurallar fazlasıyla canınızı sıkabilir. Hele hele aşkta sınırlanmak veya karşınızdaki kişinin sürekli olan sadakatinizi sorgulaması veya huzursuzluk çıkarması canınıza tak ettirebilir.

Saat 13:13 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyen Güneş, 90 derecelik (astrolojik olarak bu görünüm kişiyi mücadeleci kılmaktadır.) bir açıyla Uranüsle bir görünüm oluşturmasını ben gayet faydalı buluyorum. Çünkü astrolojik olarak bu açı, kişiyi –hadi artık bir şeyler yapmalısın moduna getirir ve öncü gücünü açığa çıkararak kişiyi havalandırır. Peki nelere dikkat etmemiz lazım.

Bir yandan iş yaşamınızla ilgili konularda ateşli bu güçle hareket etmeniz, kendinizi ispat etmeye çalışmanız gerekiyor, diğer taraftan Uranüs sayesinde kendimizi dış dünyada ifade etmekten, yenilikten bulunmaktan çekinmememiz lazım. Belki bir takım belirsizlikler, duygular veya alışkanlıklar sizi durduruyor olabilir. Ancak gerçekten emin olduğunuz bir alan veya mesele varsa, o zaman hakkınız olanı alabilmek için yaratıcı gücünüzü açığa çıkarın derim.

Yüzünüzdeki gülümsemenin hiç eksilmemesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER