Habertürk 26.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, maddi konularda acil bir gereksinim olmadıkça bütçelerini zorlamamalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA burcu 26 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar dün belirttiğim gibi bugün boşluk etkisi altındayız. Gün boyunca başkalarının duygularına, davranışlarına dikkat etmek, empati yapmak, sezgilerimizi ve iç sesimizi dinlemek, elden geldiğince özverili davranmak kısaca egomuzu aşmak sayesinde dinginleşebilir, rahatlayabiliriz. Kararsızlık, belirsizlik ve durumları net olarak göremediğimizde şöyle bir kenara çekilerek olan bitene bakmakta fayda var. Duygusal kararlar verme eğiliminde bir gündeyiz. Özellikle maddi konularda hesabımızı bilmemiz, acil bir gereksinim olmadıkça bütçemizi zorlamamamız gayet önemli.

Sert ve düşüncesizce kararlar almamaya gayret etmeli, bizi sinirlendirebilecek olaylar ve kişilerden uzak durmaya çalışmalıyız. Yatırım anlamındaki konuları sadece araştırmalı, hangisi yararımıza veya zararımıza olur mutlaka gözden geçirmeliyiz. Genel olarak şehir hayatı zaten oldukça yorucu. Eğer olanağınız varsa çalışıyor bile olsanız öğle saatlerindeki molanızda şöyle bir dışarı çıkarak havayı teneffüs ediniz. Eğer evdeyseniz çiçeklerle, toprakla temas ediniz. Bütün bunlar size iyi gelir kanaatindeyim. Böylece Cuma saat 03:36 itibariyle sona erecek boşluk süresini yararlı bir şekilde değerlendirmiş oluruz.

Hayrınıza olan gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER