Habertürk 26.04.2011

Kova burcu günlük yorumu (26 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, ilişkileri ilgili konularda dışarıdan gelen etkileri tam olarak görmeden, anlamadan sorun yaratmasına izin vermemelerini öneriyor.

Kova burcu 26 Nisan 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (26 Nisan 2011)

Sevgili Kovalar yeni gün burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Saat 14:28 sonrası Ay boşluk etkisi başlayacağından bu saat olana dek zamanı nasıl değerlendirmeli ve nelere dikkat etmeliyiz birlikte gözden geçirelim. Ay burcunuzda ilerlediği için, yenilik arzunuz ve farklı bir şeyler yapma ihtiyacınız gayet yüksektir. Saat 09:13 Ay-Mars ve ardından Ay-Jüpiter olumlu görünümleri, hem cesaretle ilerlemenizi hem de güvenle işlerinizi yoluna koymanızda yardımcınızdır. İletişim-haberleşme ve görüşmelerde başarılı olabilir, yapmak istediklerinizi rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz. Burada önemli olan ne yaptığınızın bilincinde olmanızdır. Eğer bu hususta bir sorun yoksa bir problem yaşamanız pek mümkün olmaz.

Saat 14:28-Çarşamba 07:58 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu nedenle toplantılar, organize işlerde ve ilişkilerde alttan almak zorunda kalabilirsiniz. İşin mahiyeti veya çaba sarfettiğiniz konunun önemine göre düşünmek gerekebilir. Eğer bu yeni bir adım ise, boşluk bitimine kadar beklemek şarttır. Rutin işleri halletmenizde ise bir sakınca yoktur. Duygusal konularda, yani ilişkinizle ilgili meselelerde ise bu saatler arasında olabilecek tersliklerde, tam olarak anlamadan, görmeden, konuşmadan herhangi bir nedenin veya dışarıdan gelebilecek ters bir tepkinin aranızda sorun yaratmasına izin vermemeniz faydalıdır.

Gün boyu, işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER