Habertürk 26.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (26 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, aynı yollardan geçmiş kişilerle paylaşımda bulunmanın onlara iyi gelebileceğini söylüyor.

Kova burcu 26 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (26 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar cumartesi günümüz saat 02:17 itibariyle etkili olacak Güneş-Pluto görünümü altında başlıyor. Bu enerji, kontrolümüzün altında olan her şeye sımsıkı bir şekilde sahip çıkmamızı sağlıyor. Güç olgusu öylesine önemli ki, hem inandığımız değerleri muhafaza edip devamlılığını sağlamaktan yanayız hem de elimizde olmayan kayıplarımızın bizim üzerimizdeki tesirini yok etmek istiyoruz. Çünkü gücümüzü düşüren, bizi zayıf bırakan hiç bir şeye tahammülümüz yok. Gün boyu Yay burcunda ilerleyecek Ay amaçlarımız konusunda bizi itekleyici ve moralimizi yükseltici bir ışık anlamında. Saat 19:09 itibariyle Ay-Neptün olumlu enerjisi bizim düşüncemize, hayat görüşümüze uygun kişilerin hayatımızda yer alışından duyduğumuz memnuniyeti arttırıyor.

En azından aynı sorunları yaşamış veya aynı yollardan geçmiş kişilerle paylaşımda bulunmak sizi rahatlatabilir. Bu oluşum sizi fiziksel olarak da rahatlatıcıdır. Bakışlarınız masum bir çocuk gibi. İlgi görme arzunuz fazlasıyla yüksek. Yeniden bazı duyguları keşfetmek yaşamak isteğiniz yoğunlaşıyor. Saat 20:08 Ay boşluğa düşmeden önce Uranüsle bir görünüm yapıyor. Bu görünüm, yeni dostlukların veya özgürce hareket etmenin işareti. Kendinizi ifade ederken birilerine hesap vermek zorunda hissetmiyorsunuz. Tepkileriniz kendinizden emin olduğunuzu gösteriyor. Ancak tabii ki 21:32 olana dek dikkatli olmakta fayda var. Bu saat sonrası Oğlak burcunda ilerleyen Ay, kendinizi koruma arzunuzu gösteriyor. Biraz mesafeli davranmak böyle bir enerji altında mümkündür.

Keyifli ve umutlu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER