Habertürk 27.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Kovalara bugün, aşk hayatlarında bazı değişimler yaşayabileceklerini söylüyor.

KOVA burcu 27 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar yeni bir haftaya saat 10:08 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Güneş-Chiron görünümüyle başlıyoruz. Bu yansıma altında, mal mülk ve parayla alakalı konular üzerinde fazlasıyla durabilirsiniz. Paranızı nasıl bir şekilde değerlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bazılarınız, finansal açıdan zor durumda olabilir. Bu kişiler iş değişimde bulunarak daha rahat imkanlarda yaşamak isteyebilirler. Bu niyetle yeni iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Kimileriniz yanlış bir iş dolayısıyla parasızlık çekebilir. Bu enerjiyi olumlu yönde kullanmak için yapılması gereken, geçmişe artık bir sünger çekerek yeniye hevesli bir ruh haliyle başlamaktır. Ancak duygusal düşünmeniz nedeniyle bunu başarmakta zorluk çekebilirsiniz.

Saat 13:26 Mars, yöneticiniz Uranüs ile olumlu bir görünüm yapacak. Bu görünüm sizleri keyiflendirici ve en azından ruhsal olarak rahat ettiricidir. Aşk hayatınızda olumlu bazı gelişmeler yaşanabilir. Değişimler ileriye dönük sizi özgür kılabilir. Umudunuzu yitirmeyiniz.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde, yeni bir buluşma söz konusu ise, ben beklemenizi tavsiye ediyorum. Eğer erteleme imkanınız yoksa, daha dikkatli hareket etmenizde fayda var. Eğer çocuğunuz varsa, onun eğitim hayatıyla ilgili konular üzerinde düşünmeniz faydalıdır.

Yeni haftanın sizlere bereket, şans ve mutluluk getirmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER